Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag High Tea op donderdag 7 november 2013

hightea2013.png

Omdat ik mijn rechterarm niet kan gebruiken, waren Pie en zijn vrouw zo vriendelijk mij op te halen, zodat ik gelukkig bij de altijd gezellige high tea aanwezig kan zijn. Weer op een oude vertouwde plek. Met een nieuwe eigenaar en een andere naam: Het Wapen van Zoetermeer.
Betsie Jansen ontvangt ons in de Tarwebundel; de zaal waar we al vaker geweest zijn. Daar kunnen we met een drankje, een plaatsje zoeken aan de tafels bij vrienden en bekenden.

Als iedereen aanwezig is, heet Pie ons welkom en worden we uitgenodigd om er weer een leuke middag van te maken. Hij memoreert ook nog even aan het kerstdiner op 19 december 2013; waarschijnlijk in dit restaurant en wenst ons een heel prettige middag en smakelijk eten. We kunnen genieten van diverse soorten thee in potjes op onze tafels of voor de liefhebbers koffie.

Dan worden we tafel na tafel uitgenodigd om alle heerlijkheden te gaan proeven.
Schalen met sandwiches van heerlijk zacht wit en bruin brood, belegd met gerookte zalm, uienringen en kappertjes, rosbief, roomkaas met komkommer, ei en gerookte kip, spek en eiermousse. Die schalen hadden gretig aftrek. Maar ook de zoetigheden, zoals de scones met zure room en aardbeienjam. Die zeker niet op een high tea mogen ontbreken. Een triffle van lange vingers, banketbakkersroom en sherry, chocolade en roombotercakes, heerlijke bonbons petite glac√©’s en roomboterkoekjes. Onze tafelgenoten ”verleiden” ons om toch nog even van bepaalde lekkernijen wat extra’s te proeven.
De beide vriendelijk dames van het restaurant zijn daarbij heel behulpzaam om bordjes te vullen, thee bij te schenken of iemand naar de plaats te begeleiden. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Als Pie de middag afsluit en de drie√ęndertig aanwezigen afscheid van elkaar nemen, hebben we¬† een heel gezellige middag gehad, waarbij weer heel wat nieuwtjes zijn uitgewisseld.

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

 

Naar de foto's

 

              TOP