Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag Kerstbijeenkomst 13 december 2012

Photo299.JPG

Voor het kerstdiner waren we dit jaar door het bestuur uitgenodigd in Brasserie Bogatti’s. Het restaurant waar de vereniging dit voorjaar het dertigjarig bestaan vierde.
Het was in het donker even zoeken naar een parkeerplaats dichtbij.

Bij binnenkomst heerste er al een gezellige drukte in de zaal, waar we door Liesbeth begroet werden. We konden aan één van de tafels een plaatsje zoeken.
Onder het genot van een welkomstdrankje werd nog even gezellig  gepraat. Daarna konden we van het heerlijke viergangen diner gaan genieten. Alles zag er op de mooi opgemaakte borden heel feestelijk uit. Het voorgerecht met diverse stukjes vis.
DSC03978p.png Na de soep waren het hoofdgerecht en het dessert, behalve voor de tong, ook een lust voor het oog.
Na afloop van het diner, was er bij de koffie met verrukkelijke bonbons, nog -als verrassing- voor iedereen een digestieve

Aan het einde van deze avond wenste Liesbeth iedereen fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling. Na nog even elkaar gedag zeggen, zijn we weer huiswaarts gegaan het was weer een gezellige avond.

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

Kijk hier voor de foto's

 

 

DSC04011p2.png

 

 

 

              TOP