Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieZorgvakanties

Villa Maximus voor nieuwe welzijns benadering

Villa Maximus is gelegen in het West Boheemse kuuroordengebied van Tsjechië. Een schitterende plek met adembenemende uitzichten. Natuur, cultuur en recreatie vormen het fundament onder de beleving van rust en ruimte. Vanuit Villa Maximus heeft u uitzicht op de wereldberoemde kuuroorden van Mme Curie. Patiënten uit alle windstreken met uiteenlopende klachten, laten zich dankzij haar belangrijke ontdekkingen behandelen door deskundige dokters en therapeuten. Mme Curie verkreeg met haar belangrijke werk twee Nobelprijzen.

Villa Maximus Herstelweken
In samenwerking met de medische kuuroorden bieden wij op specifieke ziektebeelden toegesneden programma’s aan. Gedurende uw verblijf van twee weken, heeft u tien speciale radonbaden en tien individuele aanvullende behandelingen. De dagelijkse radonbaden vormen de basis van de behandeling. De actieve werking van de radonmineralen versterken het immuunsysteem. Aan uw individuele behandel- programma gaat een medische consultatie inclusief bloedonderzoek vooraf. Dagelijkse transfers tussen Villa Maximus en de kuuroorden zijn mogelijk.

Lotgenoten
Praten werkt beter dan iets wegstoppen of gesloten zijn. Tijdens uw verblijf in de villa komt u in contact met lotgenoten. U vindt (h)erkenning, troost en kan ervaringen en kennis uitwisselen.

Bio- medische behandelingen
Optioneel en speciaal gericht op de aandoening hebben wij een ondersteunend behandelpakket op basis van gerichte energietherapie samengesteld. De behandelingen vinden individueel plaats en worden in Villa Maximus uitgevoerd door ervaren therapeuten.

Alle informatie vindt u op www.VillaMaximus.com. Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via tel: 020 -3547563 of per email: info@VillaMaximus.com

 

Overzicht zorgvakanties                   TOP