Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag Kerstbijeenkomst 15 december 2011

p_0013.jpg

Op de druilerige 15 december avond werden we bij binnenkomst in de sfeervol aangeklede stal van Hoeve Kromwijk door Liesbeth welkom geheten. Onder het genot van een welkomstdrankje konden we weer aanschuiven aan de fraai gedekte tafels voor een gezellig babbeltje met vrienden en bekenden. Het grote scherm was weer opgesteld, om ondertussen een blik te werpen op de mooie diapresentatie van de bijeenkomsten en het uitstapje van het afgelopen jaar.

Pie opende het diner met een toespraakje. Ondanks de perikelen rond het Reumafonds, de Reumabond, verandering van de subsidieregeling en het stilzwijgen rond de oprichting van Reuma Nederland konden we weer in 2011 genieten van een (zei het was minder uitgebreid) verrukkelijk diner. Vooraf kleine harde broodjes met kruidenboter. Een heerlijk voorgerecht: een salade met gerookte eendenborst, gebakken paddenstoelen en vinaigette van aceto balsamico en grenadine. Het hoofdgerecht was ossenhaas met winterse groeten en een Madeira saus. p_0041.jpg

Het Petit grand dessert bestond uit een crème brulee, mango bavaroise, chocolade mousse en nougat parfait. Als afsluiting was er koffie of thee met een bonbon. Bij het dankwoord aan het einde van de avond deelde  Liesbeth mee dat het Lustrum op 12 mei 2012 gehouden zal worden en we die datum dus in onze agenda kunnen vastleggen. Verdere bijzonderheden horen we daar nog over. Ze wenst ons prettige kerstdagen, een fijne jaarwisseling en wel thuis.

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

Kijk hier voor de foto's

              TOP