Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieNieuwjaarsreceptie

nieuwjaarreceptie2013_1.jpg

Nieuwjaarsreceptie
Op 7 januari was er weer de nieuwjaarsreceptie. Deze werd gehouden in het wijkcentrum Oosterpoort aan het Zanzibarplein in Oosterheem.
De secretaris memoreerde over de voortgang n.a.v. de opheffing van de nieuwjaarreceptie2013_2.jpg Reuma Pati√ęntenbond. De fusie met Rotterdam en Gouda is niet door gegaan en we gaan dus op eigenkracht verder. Wel met steun van het Reumafonds. Met elkaar toasten we op het nieuwe jaar. Veel leden waren helaas niet aanwezig. Maar met een hapje en een drankje was het gezellig.
nieuwjaarreceptie2013_3.jpg Misschien dat Oosterheem toch nog wat ver weg lijkt. Maar met Randstadrail kun je toch aardig dicht bij komen evenals met de auto. De locatie wordt ook o.a. gebruikt door de contact en creamiddagen. Omdat we zelf de tafels en stoelen moeten klaarzetten  zijn we op zoek naar een paar vrijwilligers die daarbij kunnen helpen. Het gaat maar om tweekeer per maand en u doet de activiteit er een heel groot plezier mee. Het klaarzetten is voor nieuwjaarreceptie2013_4.jpg de begeleiding van deze activiteit net even te zwaar. Dus wie helpt hun?

 

              TOP