Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieNationale Zorgnumer

nationaalzorgnummer_clip_image002.png

Begin november lanceerden Ieder(in) samen met LPGGz en NPCF het Nationale Zorgnummer. Heeft u vragen en zorgen over zorg, ondersteuning en participatie? Bel dan het Nationale Zorgnummer.
U krijgt heldere antwoorden waarmee u vooruit kunt. En met uw vragen en ervaringen helpt u Ieder(in), Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie NPCF, de organisaties achter het Nationale Zorgnummer, op te komen voor uw belangen. Bel of mail of neem deel aan een van de meldacties van de organisaties.

Stel: de gemeente helpt u niet bij het vinden van passend werk, uw kind heeft zorg nodig op school en dat lukt niet goed, uw woning is niet toegankelijk voor uw rolstoel. Kortom, u ontvangt niet de zorg of ondersteuning die u nodig heeft.

Meld het ons!
Voor deze meldingen en vragen is het Nationale Zorgnummer bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur. Telefoon: 0900-2356780 (20 cent per gesprek). Klik hier om het contactformulier in te vullen van het Nationaal Zorgnummer.

 

bron: Ieder(in)

              TOP