Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag pannenkoeken eten op 15 september 2015

Het is even zoeken naar de Binnentuin. Achter de oude bakkerij van Hekker; dat nu een Italiaans p_0016.jpg restaurant is en naast de Zoetelaar is een gangetje. Daar hangt gelukkig een bord met de naam en een pijl waar het is. In de grote achtertuinen van de eetgelegenheden in de Dorpstraat, grenzend aan het Wilhelmina park is het heerlijk toeven.

Helaas werkt het weer niet echt mee en kunnen we niet buiten zitten. Voor de 29 aanwezigen, waarvan enkele met rolstoelen,  is er gelukkig voldoende ruimte.

Pie Hellwig heet iedereen welkom en bedankt mevrouw Waterreus, met een mooi boeket bloemen,  voor haar inzet voor het maandelijkse inloopspreekuur over Reuma in de Bibliotheek. Door omstandigheden moet zei helaas stoppen.

Mevrouw Van der Geest gaat dit spreekuur voorlopig overnemen. Naar een nieuwe opvolg(er, ster) wordt gezocht.  Wie oh wie voelt zich geroepen??

Inmiddels heeft iedereen een keuze kunnen maken tussen een hartige of een zoete pannenkoek of een combinatie hiervan en een  drankje daarbij.

Als nagerecht kregen we nog een heerlijke Dame blanche met een kopje koffie of thee.

Het was een heel gezellige lunch en leuk elkaar weer een te zien.  

  

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

Naar de foto's

 

 

              TOP