Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag High Tea dinsdag 14 oktober

Ook dit jaar hebben we weer heerlijk kunnen genieten van de high tea in de Drie Hooibargen. Een nostalgische boerderij uit 1769, die is omgetoverd tot een partyboerderij, en is gelegen aan Zegwaartseweg. De  mensen die tijdig aanwezig waren, hadden alvast kunnen genieten van een welkomsdrankje. Klokslag half drie gaf Pie het sein om te beginnen met de high tea.

Naar Engelse traditie hebben we tussen het uitwisselen van de laatste nieuwtjes genoten van verschillende smaken thee (voor de liefhebbers was er ook koffie); fingersandwiches belegd met gerookte zalm, eiermouse, spek, gerookte kip, ei of rosbief; scones met zure of aardbeienjam;chocolade en roombotercake; trifle gemaakt van langevingers, banketbakkersroom en sherry; bonbons en petit glacť's.

Rond half vijf was iedereen verzadigd en als afsluiting werd er nog voor de liefhebbers een alcoholisch drankje geschonken. Daarna is iedereen tevreden naar huis gegaan.

De bijeenkomst werd gedeeltelijk bekostigd door de vereniging. Van de deelnemers werd een kleine bijdrage gevraagd.

Naar de foto's

 

   

              TOP