Welkom bij de
Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png


Verslag High Tea 2 november 2010

foto high tea

Niet op donderdag, maar op dinsdag 2 november hadden we weer onze traditionele High Tea in de Drie Hooibargen. Bij binnenkomst werden we door Betsie Jansen ontvangen. We kregen een kopje koffie of thee en konden een plaatsje aan een van de tafels uitzoeken. Toen iedereen binnen was, heette Pie ons welkom. Hij merkte op dat we dit jaar een kleinere zaal hadden, omdat de groep kleiner was. Er waren wegens ziekte enkele afzeggingen en mogelijk heeft de foutieve aankondiging in het Contactblad ook meegespeeld. Hij wenste ons een plezierige middag en stelde voor om eerst de mensen die slecht ter been waren, naar de tafels met lekkernijen te laten gaan en daarna tafel na tafel de anderen.

foto high tea

Als hartige gerechten konden we kiezen uit diverse finger sandwiches belegd met gerookte zalm, komkommer met roomkaas, eiermousse, rosbief, spek gerookte kip met eiermayonaise.

De zoete rechten bestonden uit: triflle, gemaakt van lange vingers met banketbakkersroom en sherry, scones met zure room en stukjes aardbei, diverse Petit glacťs, cake en bonbons. Om de dorst te lessen diverse smaken thee. Het was moeilijk kiezen uit als die heerlijkheden. Aan tafel vertelden we elkaar wat we beslist nog even moesten proeven.

Als afsluiting kreeg iedereen nog een drankje naar keuze. Het was weer een heel gezellige middag.

foto high tea

 

                  naar de fotoreportage

 

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

Meer verslagen                   TOP