Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag Kerstbijeenkomst 9 december 2010

Op de storm- en regenachtige negende december wordt iedereen door Liesbeth en Betsie ontvangen in Hoeve Kromwijk. Het is er gezellig en lekker warm.
Aafoto kerstbijeenkomstn de mooi gedekte tafels kan iedereen een plaats zoeken bij vrienden en bekenden en krijgen we een welkomstdrankje.
 Als we allemaal zitten, worden we door Pie welkom geheten. Niet ten onrechte heeft het bestuur ook dit jaar voor Hoeve Kromwijk gekozen. Het restaurant heef dit jaar de toegankelijkheidsprijs gekregen; die elke twee jaar in Zoetermeer wordt uitgereikt.
Ook memoreert Pie nog aan de laatste avond over Reuma en handchirurgie door Dr. De Beus en Dr. Zguricas. Deze avond was gelukkig wat beter bezocht. In tegenstelling tot de vofoto kerstbijeenkomstorgaande georganiseerde bijeenkomsten, waar maar heel weinig belangstelling voor was.
Hij meldt dat ook in “Reumaland” van alles te doen is. Binnen de organisatie van de Bond gaat een en ander veranderen. Onder andere of, en voor welke activiteiten de afdelingen nog financiële ondersteuning krijgen. Hoe dat verder gaat zullen we op de jaarvergadering horen.
Pie herinnert ons nog aan de Nieuwjaarsrecepfoto kerstbijeenkomsttie op 10 januari 2011 in het Wijkcentrum, Zanzibarplein 5, en wenst ons een prettige avond en smakelijk eten toe.

We kunnen gaan genieten van een heerlijk diner met diverse wijnen. Het voorgerecht bestaat uit gerookte zalm met wintersalade en savoramosterd créme. Dan volgt gevogeltesoep met stukjes blauwhoender en verse dragon. Degenen die voor dit hoofdgerecht gekozen hadden, krijgen een runderentrecote met millefeuille ( kleine, in de oven gebakken toefjes aardappelpuree) gemengde groente en kalfjus.foto kerstbijeenkomst
Het Petit grand dessert bestaat uit: Panna cotta van kardemon en Madarine Napolion; cake van kaneel, kruidnagel, steranijs venkel en sechuan peper; Parfait Vanille.
Ter afsluiting is er nog koffie of thee met bonbons en voor de liefhebbers een alcoholisch drankje.

Aan het einde van deze heel geslaagde avond wenst Liesbeth iedereen wel thuis, fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling. 

 Ivonne de Wit, Verslaggeefster

foto kerstbijeenkomst

 

 

Naar de foto's

 

 

 

              TOP