Welkom bij de
Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png


Verslag kerstdiner RPVZoetermeer 11 december 2008

Vanwege de gezellige ambiance de prettige bediening zijn we dit jaar weer neergestreken in de Hoeve Kromwijk aan de Voorweg. We werden bij binnenkomst door Liesbeth van Daal verwelkomd. Het was heel leuk om elkaar weer eens te ontmoeten en er heerste al gauw een gezellige sfeer.

Voor iedereen was er een drankje en een huisgemaakt warm broodje met kruidenboter of pesto en we konden eventueel met wat hulp van enkele bestuursleden een plaatsje aan een van de mooi gedekte tafels kiezen.

Aan het begin van dit feestelijke kerstdiner wenste Liesbeth, met een klein toespraakje allen een fijne avond en smakelijk eten. Bij het diner werd rode en witte wijn geserveerd en, voor degenen die dat wilden, niet-alcoholische drankjes, Bij de wildpatť waren er opnieuw heerlijke warme broodjes met kruidenboter.

Na de selderij-crŤmesoep smaakte het gevulde parelhoen met zuurkool zo goed, dat enkele dames aan onze tafel op aanvraag nog wat zuurkool kregen en de frites nauwelijks werden aangeroerd.

Het Petit grand dessert bestond uit, een klein glaasje heerlijke pannacotta van vanille, een bolletje roomijs, versierd met wat vruchtenjelly en een chocolade mousse. Als afsluiting konden de liefhebbers bij de koffie of thee met bonbons nog een digestieve krijgen.

Tijdens het diner dankte Liesbeth van Daal, namens en met de dochter van Henny Souer, voor de belangstelling bij het overlijden van onze voorzitter. Naar een nieuwe voorzitter wordt nog steeds uitgekeken en dat valt niet mee na Henny, die zo met de vereniging vergroeid was.

Na afloop wenste Liesbeth iedereen wel thuis, prettige kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

                 bekijk hier de foto's             

Meer verslagen                   TOP