Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag High Tea op 5 november 2009

dsc2973.jpg

Na mijn fors uitgelopen afspraak in het ziekenhuis moest ik, haasje-rep-je naar de Drie Hooibargen voor onze, inmiddels traditionele high tea. Het was gezellig druk in de volle zaal. Ik kon gelukkig op tijd voor het welkomstwoord van onze secretaris Pie Hellwig aan een van de tafels aanschuiven en liet me het kopje thee goed smaken.

Pie stelde daarna voor om tafel na tafel langs de uitgestalde hartige en zoete lekkernijen te gaan om ons bordje te vullen.

dsc2977.jpgNaast de welbekende scones; deze keer met aardbeienjam en zure room, was er een keur aan fingersandwiches met gerookte zalm, komkommer met roomkaas, eiermousse, rosbief, spek, gerookte kip, ei en schalen met heerlijke chocolade en roombotercakes, diverse bonbons en Petit glacés. Het zag er allemaal even heerlijk uit.

Als afsluiting kreeg iedereen nog een drankje naar keuze. Het was weer een heel prettige middag en leuk om elkaar na de zomervakantie weer terug te zien.

Ivonne de Wit, Verslaggeefster

                 foto's
              TOP