Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag High Tea donderdag 4 oktober

Dit jaar waren we met een groot aantal leden in een van de drie Hooibargen van het gelijknamige restaurant aan de Zegwaartseweg om ons “alteratieve” sinterklaasfeest te vieren. Een beetje vroeg; vanwege het geplande kerstdiner. Om half drie verwelkomde Henny ons met een kort speechje

Grote ronde tafels met koffie en thee stonden uitnodigend klaar. Naast de bar waren op een tafel de heerlijkste hartige en zoete lekkernijen uitgestald, waaraan we ons, naar Engelse gewoonte tegoed konden doen. Fingersandwiches, belegd met o.a. gerookte zalm, ui en kappertjes, komkommer met roomkaas, eiermousse, rosbief, spek, gerookte kip ei en mayonaise. Ook de bekende warme scones met room en aardbeienjam ontbraken niet. Een mooie Triffle van lange vingers met room en sherry, plakjes gemarmerde chocolade en roombotercake, Petit glacť s en bonbons maakten het geheel compleet. Het was een gezellige middag, waar we elkaar na de vakantie weer eens konden ontmoeten. Rond half vijf vertrok iedereen weer voldaan huiswaarts. 

Ivonne de Wit

Verslaggeefster.      

klik op de knop voor meer foto's       naar foto's

              TOP