Welkom bij de Reumapatiëntenvereniging
        Zoetermeer e.o. in liquidatie

lettergrootte:   A+ Ao
anbi_t.png

In de Algemene Vergadering van 30 juni 2022 is besloten de vereniging te ontbinden (opheffen).
Als vereffenaars zijn benoemd Pie Hellwig (voormailg secretaris/voorzitter) en Babs van der Geest (voormalig Penningmeester).

Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o.
in LiquidatieVerslag kerstdiner RPVZoetermeer 15 december 2009

Oclip3ok dit jaar hebben we weer genoten van een heerlijk Kerstdiner in  Hoeve Kromwijk.
Na een tocht over de ietwat gladde wegen ( gelukkig ging het pas een paar dagen later echt sneeuwen en werd het flink glad op de wegen ) werden we bij binnenkomst door Liesbeth van Daal en Betsy Jansen verwelkomd. De sfeer was meteen gezellig, mede dankzij de prachtig gedekte tafels en de sfeervolle ambiance.
Aan het begin van dit feestelijke kerstdiner wenste Pie Hellwig met een klein toespraakje allen een fijne avond en smakelijk eten.
In afwachting van het voorgerecht werd rode en witte wijn geserveerd en, voor degenen die dat wilden, niet-alcoholische drankjes, en heerlijke broodjes met kruidenboter.
Na de overheerlijke bonbon van rundercarpacchio met oude kaas en spekjesclip2 en pijnboompitten, werd het volgende gerecht ( met witte handschoentjes aan) geserveerd: een heldere gevogelte bouillon met een kruidenflensje.
Na de gebakken frianderlende met winterse groenten werden we verrast met een feestelijk dessert dat bestond uit tarte tatin met caramelijs en vanillesaus.
Toen bij thee en koffie met bonbons ook nog als verrassing een digestief naar keuze kon worden geserveerd ( onze penningmeester Babs van der Geest had haar fiat gegeven) was dat een extra feestelijke afsluiting van ons gezellige diner.
clip1Na afloop wenste Liesbeth iedereen wel thuis, prettige kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.
Marian Hellwig

Een volledige fotoreportage ziet u hier.
              TOP